banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

AK Parti Teşkilatından Ankara çıkarması

Salı günü gerçekleşen grup toplantısına Şanlıurfa’dan AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Başkanları ve İlçe Yönetimlerinden oluşan 100 kişilik heyet grup toplantısına katılarak adeta gövde gösterisinde bulundu.

Grup toplantısına Şanlıurfa’nın damga vurduğunu belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarını dinledik. Şanlıurfa Milletvekillerimizle bir araya geldik. Vekillerimiz ve Teşkilatımız yekvücut olarak kenetlenmiş durumdayız” dedi.


Başbakan Recep Tayyip’in gündem ile konuşmalarında Şanlıurfa’dan Gelen Ak Parti İl ve İlçe yönetim kurulu ve Gençlik Kolları üyeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyduklarını belirten tezahüratlar yaptı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise kendisi için yapılan (Dik dur eğilme, Şanlıurfa Seninle) (Allah'ına Kurban Recep Tayip Erdoğan), (Şanlıurfa seninle gurur duyuyor) (Viranşehir Seninle Gurur Duyuyor) (Dik Dur Eğilme, AK Gençlik Seninle) tezahüratlara gülümseyerek kendisinin de tezahürat yapanlardan gurur duyduğunu dile getirdi.

AK Parti Şanlıurfa heyeti, grup toplantısının ardından Şanlıurfa’ya döndüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.