banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

AK Parti Teşkilat Kardeşliği

AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Konya AK Parti teşkilatı, daha sonra Başkan Yusuf Eğilmez ve yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret ettiler.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun; “Konya İl Başkanlığımızca düzenlediğimiz geziye İl Başkan Yardımcılarımız ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, eşlerimiz ve çocuklarımızla birlikte Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa’yı kapsayan ziyaretimizin son durağı olan Şanlıurfa’ya geldik. Ziyaretimizin elbette bir amacı var. Hem tarihi hem coğrafik farklılıkların yanında özelikle geldiğimiz çözüm süreci ile alakalı olarak ellerimiz ellerinize, gönüllerimiz gönüllerinize değsin düşüncesi ile böyle bir program düzenledik. Eşlerimizi de getirdik ki, anaların yürekleri bir birlerine değsin. Çocuklarımızı getirdik, çocuk masumiyeti ön planda olsun istedik. Daha fazla kaynaşmak, birbirimizi daha iyi anlamak için bu bölgedeyiz. Kardeşlerimizle kucaklaştık. Bir kere daha müşahede ettik ki, bu bölgemiz coğrafyasından öte gönülleriyle sıcak bir bölgemiz.  Bu bölgenin insanlıkları, misafirperverlikleri ve hürmetleri ile bizleri mahcup edecek derecede üst düzeydedir. Böylesine kadim bir bölgeye iyi ki geldik. Bu ziyaretimizde bizlere gönülleriniz açan Şanlıurfalı kardeşlerimize, İl Başkanımız Yusuf beye ve şahsında tüm yönetime çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Dün Konya Meram Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve teşkilatını aileleri ile şehrimizde misafir ettik. Bugünde Konya İl Başkanımızı ve teşkilatını konuk ettik. İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Kendileriyle tanıştık, güncel konular hakkında duygu ve düşüncelerimizi paylaştık. Daha sonra şehrimizin tarihi ve turistik yerlerini birlikte gezdik. AK Parti teşkilatlarının büyük bir aile olmasının verdiği duygularla kendilerini yolcu ettik” dedi.

Konya heyeti gezi ve incelemelerin ardından Şanlıurfa’dan ayrıldı.

haber: www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.