banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Parti Suruç Kadın Kolları başkanlığına Hatice İkbal getirildi


Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın kollarına verdiği önemi ve değeri hatırlatarak Suruçlu kadınlara seslendi. 
Güven ‘’Bize inanan ve kadının gücünün her alanda olduğu gibi siyasi alanda da farkında olan bir anlayışın neferleriyiz. Bu nedenle Suruçlu kadınlarımızın kaleyi içten fethetmeleri, davamıza daha fazla sahip çıkmaları ve 2019’a emin adımlarla yürümesi gerekmekte’’ dedi.
Konuşmasında Suruç ilçesinin tarihine de değinen Güven ‘’Suruç 1918’de İngilizlerin, 1919’da Fransızların istilasına uğradı fakat Suruç’un şanlı halkı büyük bir milli mücadele örneği göstererek 11 Nisan 1923’te memleketini düşmandan kurtardı. O günden bugüne birçok millete ev sahipliği yapan Suruç ilçemiz; Kürt, Türk, Arap demeden, tek bayrak altında birlik olarak yaşanabileceğini herkese göstermiştir. Bugün de bu kadim ilçemizde Kadın Kollarımızın kongresini gerçekleştiriyoruz. Tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.