banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

AK Parti Suruç adayı Mustafa Yüksel: Hak yemeyeceğiz, haksızlık yapmayacağız


Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her yerde vatandaşların gönüllerini fethediyor. AK Başkan adayı Yüksel, hak yemeyeceğini, haksızlık etmeyeceğini ve Suruç ilçesinin en ücrö köşesine bile eşit mesafede hizmet götüreceklerini söyledi.

Halkımızla bir olacağız
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edeceğini belirten AK Parti Suruç Belediye Başkan adayı Mustafa Yüksel, “Memleket işi, gönül işi diyerek çıktığımız kutlu yürüyüşümüze gönüllere dokunarak devam ediyoruz. Projelerimizi halkımızla birlikte geliştirmek için evlerinde ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz. Bizleri samimiyetle ağırlayan ve desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.Biz hak yemeyeceğiz, haksızlık yapmayacağız, ayrımcılık yapmayacağız,adil olacağız, çalışacağız, dürüst olacağız, cesur, ilkeli ve merhametli olacağız, halkımızla bir olacağız” dedi.

Suruç halkının hizmetkârı olmaya geliyoruz
Belediye Başkan adayı olma nedenini de kısaca anlatan AK Başkan adayı Yüksel, “Biz neden aday olduk?Çünkü yıllardır hep hizmette geride olan ilçemiz diğer ilçelerin hep gerisinde kaldı.Bizler hep birlikte bunu başarırsak, herkese bütün mahallelere, bütün köylerimize aynı mesafede, eşit bir şekilde hizmetin en iyisini götüreceğiz.Biz ilçemiz için böyle bir sorumluluk altına girdiğimizde, bu işin kolay olmayacağını biliyorduk.Ama siz hemşerilerimin desteğiyle Suruç halkının hizmetkârı olmaya geliyoruz.İlçemizdeki bütün sorunları çok iyi biliyoruz ve bu sorunları inşallah kazandığımız zaman,Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve Milletvekillerimizin desteğiyle ilçemizi hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz.Bütün ilçemizin en ucra köşesine bile eşit mesafede hizmeti götüreceğiz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.