banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

AK Parti Sosyal İşler Toplantısı Yapıldı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen Sosyal İşler Başkanları toplantısına Başkan Av. Yusuf Eğilmez Başkanlık etti. Toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol, İlçe Sosyal İşler Başkanları katıldı.

 

Toplantıda, Şanlıurfa’nın sosyal çalışmaları ele alınırken, AK Partinin sosyal politikalarının halka anlatmak için çalışmalarını hızlandırılmasına karar verildi. Şanlıurfa İl Merkezinde STK; Yaşlılar Yurdu, Engelliler temsilcilerini ziyaret ettiklerini ve ziyaret etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Eğilmez, İlçe Sosyal İşler Başkanlıkların da bu çalışmalarına devam etmelerini istedi.

 

Toplantının verimli geçtiğini belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti olarak bizim temel hedefimiz sosyal devlet olmaktır. Bu anlamda tüm birimlerimiz ile çalışıyoruz. Başkanlığımız bünyesinde bulunan Sosyal İşler Başkanlığı ile toplantı gerçekleştirerek durum değerlendirmesi yaptık ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.