banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

AK Parti Şanlıurfa teşkilatında bayramlaşma

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Hizmet Binası yanında gerçekleştirilen Bayramlaşma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Başkan Güvenç,  törene teşrif eden herkese teşekkür etti.

 

Şanlıurfa'nın AK Partinin kalesi olduğunu ifade eden Güvenç, "Bugünlerde daha da iyi görmekteyiz. Teşkilatıyla İlçe Belediyeleri ve Milletvekilleriyle vatandaşlarımızın bayramını yapıyoruz. Herzaman savunduğumuz bir şey varki birlikten kuvvet doğar. Barışta, sağlıkta biriz, Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Bu vesileyle minnet duyduğumuz Şanlıurfalı kardeşlerimin bir kez daha Bayramını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize hayır getirmesini yüce allahtan niyaz ediyorum"

 

Vatandaşların Ramazan Bayramını sorunsuz bir şekilde geçirmesi için gece gündüz demeden mesai yaptıklarını ifade eden Başkan Güvenç, "Ulaşımda vatandaşların rahat ve keyifli yolculuk yapması için 4 gün ücretsiz hale getirerek mezarlıklarda ek sefer başlattık. İtfaiye, Şuski, Zabıta ve bütün ekiplerimizle bayram süresince aralıksız bir şekilde çalışacaklar"

 

GÜVENÇ, BAYRAM TATİLCİLERİNİ UYARDI

 

Ramazan Bayramında üzücü kazaların yaşanmaması için vatandaşlara trafikte dikkatli olmaları uyrısında bulunan Başkan Güvenç, "İnşallah ramazan bayramı süresince herhangi bir problem yaşamadan geçiririz. Üzücü olayların yaşanmaması için trafikte araç kullanan kardeşlerimizin dikkat etmesini rica ediyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.