banner2
Öne Çıkanlar Urfa toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

AK Parti Şanlıurfa Teşkilatı hareketlendi! SKM Başkanı Belli Oldu

Türkiye’nin erken seçim için 24 Haziran'da sandık başına giderek, hem milletvekili genel seçimi hem de cumhurbaşkanlığı seçimi birlikte yapılacak. Seçim çalışmaları için AK Parti her il ve ilçede SKM oluşturarak çalışmalarını koordineli bir şekilde yürütüyor. Bu kapsamda AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı da belli oldu.

ÜMMETE HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
Yeni seçilen Abdurrahman Kırıkçı sitemize yaptığı özel açıklamada, Erken seçimin milletimiz için İslam için Ümmet için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini belirtti.
Seçim sürecinin kısıtlı olması nedeniyle daha önce tecrübesi bulunan bir kişi olarak kendilerinin tercih edildiğini dile getiren Abdurrahman Kırıkçı; “AK Parti İl Başkanlığı bütün bunları göz önüne alarak suresinin kısalığı Dolayısıyla tecrübeli birisi olmam hasebiyle görevi bize tevdi etti. Daha önce 3 Kasım seçimleri ve referandum seçimlerinde milletvekillerimizin belediye başkanlarımızla ve ilk teşkilatta ki tüm arkadaşlarımızla, gençlik kollarının izle Belediye Meclis üyelerimizle SKM başkanlığımızla ve halkımızla Beraber yaptığımız başarılı çalışmalarla önemli bir başarı elde ettik” dedi.
SEÇİM MİLLİ İRADE İLE ŞER GÜÇLERİ ARASINDA OLACAK
Haziran Seçimlerinin Milli İrade İle Şer Güçleri Arasında Olacağını söyleyen SKM Başkanı Kırıkçı, “24 Haziran seçimleri çok önemli bu seçim AK Parti ve Milli iradenin ülkemizin geleceğine kastedilen şer güçlere karşı yapılan bir seçim olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
REFERANDUMDAKİ OY ORANINI GEÇECEĞİZ
16 Nisan referandumunda yüzde 70.8 oy oranıyla iyi bir oy alan AK Parti’nin bu seçimde bu oranı geçeceğini dile getiren Abdurrrahman Kırıkçı, AK Parti İl Başkanlığı olarak herhangi bir anket yapmadığını belirtti. seçmenle birebir yaptıkları görüşme ve seçmenin tercih yönünü belirlediklerini Bununla birlikte seçimde referandumda aldıkları oy oranını geçeceklerini tahmin ettiğini söyledi.
AK PARTİ OLARAK SEÇİM ÇALIŞMALARININ YAPMAK ÜZERE SAHAYA İNİYORUZ
Seçim koordinasyon merkezleri oluşturdukları, yer konusunda da sıkıntılarının giderildiğini söyleyen Kırıkçı; “oluşturduğumuz yeni ekip ile sahaya iniyoruz. seçim çalışmalarına başlıyor. Gerek sandık gerek Hukukçular Eğitimciler anlamda çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti kadroları bu konuda zaten tecrübeli. Her zaman yarın seçim olacakmış gibi seçme hazır bir partiyiz. Zaten sürekli sahadayız ama Genel Merkezimiz tarafından verilecek olan start ile tamamen sahaya iniyoruz" dedi.
Abdurrahman Kırıkçı açıklaması Sonunda Şanlıurfa'daki seçmene çağrıda bulunarak iradenizi ipi dışarıda olan ipi Amerika'da olan ip Avrupa'da olan partilere teslim etmemelerini, yerli milli ve Ümmet çizgisinde olan AK Partiyi tercih etmelerini istedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.