banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

URFA VEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDILAR

Beyazgül; Huzurumuz ve saadetimiz için Milletvekillerimiz çalışacaklar milletimizin emrindeler inşallah bugünden sonra gayretlerini bekliyoruz.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Z.Abidin Beyazgül konuşmasında şunlara bunları söyledi. “ 1 Kasım da AK Parti Türkiye’de oyuna arttıran 3’ncü ilimiz olmuştur. Bu nedenle Şanlıurfa halkımıza teşekkür ettik, Basın mensuplarımıza da teşekkür ettik.  Yeni bir dönem başlıyor. Pazartesin den itibaren itirazlar oldu. Bu itirazlara karşılık bizimde itirazlarımız oldu. Milli irade ne ise o yansısın istedik 1 tek oy boşa gitmesin ve bu itirazlar neticesi bizim oyumuz daha fazla çıktı. Seçim nedeni ile hattalar oluyor tabi ki kalabalıklar oluyordu bunları da düzelttik.

URFA 12 MİLLETVEKİLİ ÇIKARDI

Bugün 9 AK Parti Milletvekilinin mazbatasını aldıklarını söyleyen İl Başkanı Beyazgül: " Şanlıurfa 12 Milletvekili çıkardı. Bu 12 Milletvekili de Şanlıurfa’nın emrinde olacaklar, hizmetinde olacaklar. Kendilerine verilen görevleri yapacaklar. AK Parti İçin biz şunu söyleye biliriz. Milletlerimize halkımızla yan yana iç içe olmalarını istiyoruz, uzak kalmamalarını istiyoruz, 7 Haziranı unutmamalarını istiyoruz. 7 Haziran da halkımız şunu söyledi. Evet dedi, bakın dedi, iktidarı istersek alırız, istersek veririz bugün bizlere bu iktidarı verdiler. İnşallah bunun gereğini yerine getireceğiz.  Şanlıurfa için en doğrusu neyse, en güzeli neyse, en iyisi neyse, vaatlerimiz neyse bunların takipçisi ve içinde olacağız. Aldığımız mazbataların hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Mazbata alımına Milletvekili Kemalettin YılmaztekinHaliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve çok sayıda Partili katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.