banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Milletvekil Halil Özcan Eyyübiye kırsalında


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret etti. Özcan Tuzluca, Ayrancı, Kırçiçeği, Akçiçek, Altıntepe, Akmağara, Yağmurlu, Keskin, Tepecik, Büyüktokaç, Hamzababa, Yediyol, Aşağıkoçlu ve Yukarıkoçlu kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlardan 1 Kasım’da AK Partiye oy vermelerini istedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr.Halil Özcan'ın Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan kırsal mahalleleri ziyaretlerine, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, Kurtuluş Sulama Birliği Başkanı Ahmet Ekinci ve çok sayıda AK Partili eşlik etti.
Kırsaldaki mahalleleri dolaşan AK Vekil Halil Özcan, bölge Mahalle Muhtarları ve bölge Kanaat Önderleri ile bir araya gelerek, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti için destek istedi.
AK Vekil Özcan, il genelindeki seçim ziyaretlerinin ardından kalan vaktini de Seçim Bürosunda misafirlerini ağırlayarak değerlendiriyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.