banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

Karaköprü AK Kadınlar kırsalda çalışıyorlar

Karaköprü kadın kolları, hem kirsal hem merkezde seçim  çalışmalarını etkin verimli bir şekilde yürütüyorlar

Seçime 3 gün kala Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ilçe kadın kolları bu seçimde farklı olarak ilçenin kırsalında bulunan mahallelerde de seçim çalışmalarını yapıyorlar.

Seçim çalışmaları yaparken bizim için kırsal merkez farketmez diyen Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı; "Tük kadın kollarımız ve hatta bizimle gönüllü çalışan arkadaşlarımız her türlü fedakarlığa katlanıyorlar. gece gündüz çalışmalarımızı yapıyoruz. bu seçimde sadece merkez mahallelerimizle yetinmedid. kırsal mahallelerimizde de seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Bu da bizim için moral ve motivayon oluyor. Çalışmalarımız sandıklar Yüksek seçim kuruluna teslim edilinceye kadar gece gündüz devam edecek" dedi.

Çalışmaları aktif katılan kadın kollarına teşekkür eden Başkan Çakmaklı; "Özellikle seçim sürecinde büyük fedakarlık yaparak tüm çalışmalarımıza katılan KadınKoları yönetim kurulu üyelerimize ve yönetim kurulu üyesi olmadıkları halde partimiz için bir fiil çalışan tüm kadınlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.