banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

AK Parti Şanlıurfa İl Yönetimi, Sosyal Mesafe İle Toplandı

Uzun süredir Pandemi nedeniyle toplantılarına ara veren siyasi partileri de artık hayatın normalleşmeye başlamasıyla birlikte toplantılarını kurallara uayarak yapmaya başladılar.

Uzun süreden beridir fiziki anlamda bir araya gelmeyen AK Parti Şanlıurfa İl teşkilatın, Pandemiden sonra ilk yönetim kuruluu toplantısını gerçekleştirdi.

İl Başkanı Bahattin Yıldız başkanlığında Partisinin il başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantı pandemi sonrası partinin yapacağı çalışmalar masaya yatırıldı.
İl Toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İl Başkanı Yıldız, Şunları söyledi: "Maske ve Sosyal Mesafe Kurallarına Uyarak İlçe Başkanlarımızla Değerlendirme Ve İstişare Toplantımızı Gerçekleştirdik. Teşkilat Çalışmalarımızı Ve Gündemdeki Konuları İstişare Ettik" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.