banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye İcra Müdürlüğü İmparatorluk çöküyor! İbrahim Özer İbrahim Halil Tepe

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığına Karaçizmeli atandı

Daha önceden görevi yürüten Mehmet Salih Saraç’ın istifasının ardından vekaleten Av. Mehmet Uğur Korkmaz görevi yürütüyordu.  Kongre sürecinde Gençlik Kolları İl Başkanlığına 14 kişi aday olmuş ve Genel Merkez bu adayları mülakata almıştı.

Başkan adayını AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş açıkladı: "Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı Emre Karaçizmeli’ye emanet. Kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devreden Mehmet Salih Saraç kardeşimize gayretlerinden ötürü teşekkür ederim. Şanlıurfamıza hayırlı olsun"

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise "Genel Merkez Gençlik Kollarımız Tarafından AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığına Emre Karaçizmeli Kardeşimiz Atanmıştır. Başta Son Dönem Başkanlarımız M. Salih Saraç ve Uğur Korkmaz Olmak Üzere Gençlik Kollarımıza Emek Veren Tüm AK Gençlik Kadromuza Teşekkür Ederim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Emre Karaçizmeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.