banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI ŞUBAT AYI İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINI YAPTI

Her ay sonu yapılan İl Danışma Meclisi toplantısı GAP TEM konferans salonunda yapıldı. Toplantı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk ve Engelliler Birimi Başkanı İbrahim Tapışık’ın yaptığı sunumlar ile toplantı devam etti. Toplantıya AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda Partili katıldı. Beyazgül; Şanlıurfa 81 İl İçinde 7’nci sırada bu başarı teşkilatların İlçelerin başarısıdır dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada şunlara deyindi. “ Bugün çok anlamlı bir gün bu anlamlı günde Gençlik kollarımız bir 28 Şubat baskısı yapmış okudum bazı anılarımı hatırladım bunun için Gençlik Kollarımıza çok teşekkür ederim. Bu bir başlangıç bunu geliştireceğiz inşallah. Şanlıurfa Gençlik Kolları Türkiye genelinde 1’nci AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı ise Türkiye genelinde 7’ci ama 81 Vilayet içinde 7’nci olmak çok büyük bir başarı.

Halk Bizi Görünce 7 Haziran Üzüntüsünü Belirtiyor

Biz esnaf ziyaretlerimizi yaparken bizi görenler 7 Haziran da size ne oldu diyip bizlere üzüntülerini belli ettiriyorlar ve inşallah bir daha böyle olmaz diyorlar. Şanlıurfa Hz. İbrahim’in şehri Şanlıurfa burada ırkçılığa, butçuluğa ve her türlü cehaleti reddetmiştir. Ortaya Tevhit dinini koymuştur. Nedir Tevhit dini işte bunun örneklerini yaşamımızda görüyoruz. Cami de duruyoruz kimsenin ırkına bakılmıyor, kimsenin işine bakılmıyor, kimsenin zenginliğine bakılmıyor büyüklüğüne bakılmıyor. Herkes Allahın önünde tek safta birleşiyor. İşte tevhit budur kimsenin, kimseye üstünlüğünün olmadığı üstünlüğün takva ile olduğu bir dindir tevhit dini. Şanlıurfa önemli bir şehir ve İslam kardeşliğinin çok güzel örnekleri burada insanların kılık kıyafetine bakmaksızın Gümrük hanında bakıyorsun 3,4 farklı kıyafetten insan oturmuşlar bir masanın etrafında bunu biz dilde demiyoruz, sözde demiyoruz bizzat yaşıyoruz biz bunu. İşte burada Teşkilattan olmamızın nedeni de insanlara hizmet etmek nedenidir. Analar, yaşlılar, gençler 1 Kasımdan sonra neler olabileceğini hesap ettiler Şanlıurfa’nın huzur kendi olması düşüncesini ve huzur kenti olmasının devamı için AK Parti’nin altına mührünü bastılar ben bu nedenle sizin şahsınızda bütün Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum dedi”.

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri konuşmasında şunları söyledi. “ İl Danışma meclisimizin Şanlıurfa’ya hayırlara vesile getirmesini diliyorum. Bugün tevafuk muydu bilmiyorum. 28 Şubat nice acıların yaşandığı ve bu acıların içinde bizimde yer aldığımız bir süreçti 28 Şubat. Ama Allaha hamdolsun ki 28 Şubat da nice bu davaya gönül vermiş davamızın lideri gibi bizlerde boyun eğmedik dik durduk dedi”.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ 28 Şubat kararına direnen, ona karşı mücadele eden tüm kadrolara selam olsun diyorum. Yine 5’nci yılındayız Ülkesi için bir mühendis olan, bir profesör olarak, bir siyaset adamı olarak, Başbakan olarak hizmet eden profosör Doktor Sayın Necmettin Erbakan hocayı rahmetle anıyorum. Yaptığımız sunumda en iyi niyetle bunu gerçekleştirmek, hem de geleceğe hazırlanmak hizmet çitasını yükseltmek için 24 saat çalışma içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Başta Sayın İl Başkanımız ve Milletvekilimiz olmak üzere herkese saygılarımı sunuyorum dedi”.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.