banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Faruk Çelik'in Gelişini Anlattı


Beyazgül; Diyarbakır’ın Çınar İlçesinde Emniyet Lojmanlarına yapılan bir saldırı olmuştur. Bunu kınıyor ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah Rahmet diliyorum dedi.
1Kasım seçimlerinde de Takım kaptan olarak Sayın Faruk Çelik 1. Sırada yer almış ve çok sistemli bir çalışma yaparak 12 Milletvekilinden 9 Milletvekilini çıkarmamızda çok büyük etkisi olmuştu. Elde edilen bu başarıdan sonra Sayın Başbakanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’ya hediyesi çok daha anlamlı olmuştur diye konuşmalarına devam etti.
Bilindiği gibi Şanlıurfa aslında Tarım kentidir
Tarım kenti Şanlıurfa’ya Tarım Bakanlığının verilmesi çok ama çok önemlidir. Elbette her Bakanlık önemlidir. Ancak Sayın Faruk Çelik’in Tarım Bakanı olması Şanlıurfa’nın önümüzdeki 4 yıl içerisinde çok büyük ilerlemeler kaydetmesine vesile olacaktır. 4 süreç içerisinde Tarım Bakanlığının Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in çok büyük katkısıyla önemli hizmetleri Şanlıurfa’mıza ve bölgeye getireceğini hep beraber inşallah görme imkânına sahip olacağız. Sayın Bakanımız bu akşam saat 20.00’da GAP Havaalanında olacak. Şanlıurfa ya Çalışma Bakanı olarak büyük hizmetler gerçekleştiren Bakanımız yeni dönemde de Tarım Bakanı olarak çok daha büyük hizmetler yapacaktır.
Teşkilatlarımız Sayın Bakanımız Faruk Çelik’i Havaalanından karşılayacak ve Pazar gününe kadar dopdolu bir programı hep beraber yaşayacağız. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Faruk Çelik’in 3 günlük Şanlıurfa programı şöyle:
14 Ocak 2016 Perşembe günü akşam saatlerinde Şanlıurfa ya gelecek olan Bakan Faruk Çelik Cuma günü programlarına başlayacak. Cuma sabah bürokratlarla koordinasyon toplantısına katılacak olan Bakan Çelik öğleden sonra GAPTEM’ de gerçekleştirilen programa devam edecek. Cuma Akşama kadar sürecek toplantıya Bakanlık bürokratları, Üniversiteler, STK ve sektörün temsilcileri katılacak. Cumartesi günü yine sabah toplantısı aynı salonda devam edecek. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Ortak Akıl toplantısına yine bürokratlar ve temsilciler katılacak. Bakan Faruk Çelik öğleden sonra Başbakan yardımcısı Tuğrul Türkeş ile birlikte Mahmut Mirkelam tesisinin açılışına katılacak akşam ise bir nikâh törenine katılarak nikâh şahitliğini yapacak. Akşam saat 21.00’de Televizyonların ortak canlı yayınına katılacak. Pazar günü sabah saatlerinde GAPTEM’de çiftçilerle buluşacak olan Bakan Çelik Şanlıurfa İli Ortak Akıl toplantısına yine bürokratlar ve STK temsilcileriyle birlikte olacak. Akşam bir Otelde Tarımsal Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu tarafından düzenlenen IPARD 2. Programının lamsan toplantısına katılacak olan Bakan Faruk Çelik Pazar gecesi Şanlıurfa’dan ayrılacaktır dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.