banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

AK Parti Şanlıurfa'da 5 ilçeye başkan atandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Harran, Birecik, Viranşehir, Halfeti ve Suruç ilçelerine yeni gençlik kolları başkanı atandı.

Atamaları duyuran AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız: Harran İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Tamer Kızılkaya, Birecik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Hasan Özateş, Viranşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Siraç Yıldırım, Halfeti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Tuncel, ve Suruç İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Vedat Turan başkan olarak atandı.

Başkan Yıldız, "Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca Ataması Yapılan İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza Hayırlı Olsun Dileklerimi İletirken,Bugüne Kadar Büyük Emekler Verip Görevi Devreden Önceki Dönem Gençlik Kolları Başkanlarımıza Şükranlarımı Sunuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.