banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

AK Parti Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongresi Yapıldı

Türkiye için inandığın yolda yürü ilkesi ile gerçekleştirilen kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Ankara’dan telekonferans yoluyla katılarak partililere seslendi.

Programda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’ya yapılan ve yapımı devam eden projeler ile bilgiler aktardı. Şanlıurfa’nın istihdamına katkıda bulunmak için 6 adet fabrika yapımına başlandığını belirtti.

BAŞKAN BEYAZGÜL:” FAKİR İLE EKMEĞİNİ BÖLÜŞMEYEN BİZİ ANLAYAMAZ”

Başkan Beyazgül: “ Açıksu caddesindeki yeşil alan üzerine kurulmuş bir kafeteryayı bedelini ödeyerek kamulaştırdık daha sonra ne mi oldu benim iki çocuğumu işe alacaksın denildi. Biz hayır alamayız dedik. Ardından iftiralara başlandı. Sen Açıksu caddesindeki halktan yana mısın yoksa ranttan yana mısın? Halkın içine girmemişsin, halkın dilini bilmiyorsun, fakirin sofrasına oturmamışsın, fakirin ekmeğini bölüşmemişsin, Şanlıurfaspor’a beş kuruş yardım etmemişsin, öyle oturup iki satır yazı yazmakla vekillik olmaz” dedi. 

ÖZHASEKİ: “BİZİM BAYRAK DİYE EZAN DİYE VATAN DİYE BİR DERDİMİZ VAR”

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: Bu günü bir düğün havasında geçiriyoruz. Başka partilerde küçücük ilçe kongrelerinde sandalyeler havada uçuşurken Peygamberler şehri Şanlıurfa’da bir kardeşimiz mutluluk gözyaşları ile bayrağı devrediyor diğer kardeşimiz ise başım gözüm üstüne diyerek bayrağı devralıyor. Bizim bayrak diye ezan diye derdimiz var bizim vatan diye bir derdimiz var” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ise konuşmasına Gara’da şehit olan vatandaşlara rahmet dileyerek başladı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Usta: “Biz bu ülkede birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın çabasındayız hem Şanlıurfa’mız için hem de ülkemiz için en iyisini yapmanın çabasındayız” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa eski İl Başkanı Bahattin Yıldız da kongrede konuşmasını yaptığı sırada duygu dolu anlar yaşadı sesi titreyen Yıldız: “ Bizim için her Fatiha bir başlangıçtır. Liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediği gibi bu şarkı burada bitmez. Her başlangıç nasıl ki bir vedaya gebe ise her veda da bir başlangıca gebedir.” Şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.