banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

AK Parti Karaköprü Teşkilatı Tam Kadro Sahada Çalışıyor

31 Mart seçimlerine 10 gün kala Karaköprü Bölgesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli ve ekibin başında olan İlçe Başkan Sait Ağan, İlçede adım atmadık yer çalmadık kapı bırakmıyor. Kırsal ve Karaköprünün merkez mahallelerine çıkarma yapan İlçe Başkanı Sait Ağan ,teşkilatı, yapılacak olan projelerle ilgili halkı bilgilendiren broşürler dağıttılar. AK Parti Karaköprü ilçe teşkilatı tam kadro sahada Başkan Sait Ağan’nın başında yer aldığı AK Parti Karaköprü teşkilatı; Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere her sabah belirlenen noktalarda bir araya gelen parti mensupları burada gidilen noktalarda dağılım planı yapılarak çalışmalara başlıyorlar. Karaköprü ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerinde gitmedik yer çalmadık kapı bırakmayan AK Parti Karaköprü teşkilatı, Başkan adayları Metin Baydilli Ve Büyük Şehir Adayı Zeynel Abidin Beyazgül için destek topluyor.

Eksiksiz oluşan tam kadroya meclis üyesi adayları da eşlik ediyor. AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli’nin en yüksek derecede oyu almayı istediklerini belirten ilçe Başkanı Ağan, yapılan çalışmaların başında ayrılmadığını ve ekibiyle birlikte yol yürüdüğünü ifade ederek, 31 Mart akşamı hak edilen zaferi alacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.