banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

AK Parti Kadın Kolları kongresi Suruç ve Birecik'te yapıldı

AK Parti Suruç ve Birecik Kadın Kolları kongresi yapıldı. Suruç, Hatice İkbal derken, Birecik’te Hatice Bingöl’le devam dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Şükriye İnan, Seçim İşleri Başkanı Ümran Bilim ve Tanıtım Medya Başkanı Tülin Gamsız’ın katıldığı kongre sonucunda, Suruç’ta değişim olurken, Birecik güven tazeleyerek devam etti.

 

Suruç’ta Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Hatice İkbal; “Katılımcı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ağır bir sorumluluk aldım. Bundan sonra Suruç’ta, Şanlıurfa’da velhasıl Ülkemdeki kadınlara elimden geldiğince hizmet etmeye çalışacağım. AK Partili olmaktan, AK Partide hizmet etmekten gurur duyuyorum” dedi.

 

Daha sonra Birecik’e geçen AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Şükriye İnan, Seçim İşleri Başkanı Ümran Bilim ve Tanıtım Medya Başkanı Tülin Gamsız’ın gözetiminde yapılan seçime Hatice Bingöl’ün tek listeyle tekrar aday olması ile Hatice Bingöl başkan oldu.

 

Seçimden güven tazeleyerek çıkan Birecik Kadın Kolları Başkanı Hatice Bingöl; “Şahsıma tevdi edilen AK Parti Kadın Kolları Başkanı olarak bu vazifeyi yüce heyetinize başarıyla teslim ettiğim için kendimi bahtiyar biliyorum. Bu bir yıllık sürede yaptığımız çalışmalarla, liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ın “Partinin zaferinde kadınlarımızın gayretleri inkâr edilemez” sözünü boş çıkarmamak için elimizden geleni yaptık. Eğer yüksek heyetiniz bize tekrar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini uygun bulursa, yönetim ve üyelerimle birlikte hem referandumdaki, hem de genel seçimdeki gayretlerime devam edeceğim” dedi.

 

Eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Hatice Bingöl; “Bir Fransız filozof şöyle demiştir: “ Bir milleti çökertmek istiyorsanız kadınlarını cahil bırakın” demiş. Bizde en çok eğitime önem vereceğiz” dedi.

 

Bingöl; Kongre sonucunun kendilerine, Bireciklilere ve AK Parti camiasına hayırlı olmasını temenni etti.       

 

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Şükriye İnan ise; “Bugün Suruç ve Birecik’te kongrelerimizi yaptık. Sırayla diğer ilçelerimizde de kongre yapacağız. Ardından Şanlıurfa’da Kadın Kollarımızın kongresi olacak. AK Partili kadınlar olarak aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.