banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AK Parti İlçe Kongreleri Şölen Havasında Yapıldı FOTO GALERİ

Birecik'te Müslüm Kaynarpınar,  Halfeti'de Muzaffer Açar, Harran'da Mahmut Özyavuz ve Akçakale İlçe Başkanlığına tekrar İbrahim Yıldık seçildiler.

AK Parti Birecik, Halfeti, Harran ve Akçakale kongrelerini değerlendiren İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; "Bu kongrelerimizde kardeşlik hukuku içerisinde hedeflerimize hızla yol alarak ilerliyoruz. Cumartesi günü start vererek ilk önce Birecik ve Halfeti Pazar günü ise Harran ve ardından Akçakale ilçelerimizde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Milletvekillerimiz, İl teşkilatımız, ilçe koordinatörlerimiz ve ilçe parti yönetimleri ile Belediye Başkan ve yardımcılarımızın katılmasıyla birlikte AK Partiye yakışır bir şölen havasında kongrelerimizi gerçekleştirdik.  Kongrelerimizin ilçelerimize ve yönetimlerine hayırlı olmasını diliyorum" diyerek katil İsrail Devleti Mescidi Aksa'ya  saldırısını bir kez daha kınadıklarını sözlerine ekledi.

İlçe kongrelerine AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Abdulkerim Gök, Halil Özcan, Yahya Akman, Zeynep Karahan Uslu, İlçe Belediye Başkanları ve ilçe parti yöneticileri katıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kongrelerin hayırlı olmasını dileyen Vekiller, AK Parti büyük bir aile olduğunu belirterek ilçelerin ve Şanlıurfa'nın sorunlarını Ankara'da gidermeye çalıştıklarını ifade ettiler. AK Partinin her bir ferdinin bu kutlu yürüyüşte büyük bir pay sahibi olduğunun altını çizen vekiller; "Türkiye'nin önüne konulan engelleri teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızla bir bir aşıyoruz" dediler.

AK Parti 15 Kasım Cumartesi günü Karaköprü, 16 Kasım Pazar günü ise Ceylanpınar ilçe kongrelerini yapacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.