banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

AK Parti İlçe Başkanları çalışmaları Harran’da ele aldılar

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, İlçe Başkanları, İl Teşkilat Başkanı ve Koordinatörleri katıldı.

 

İlçe Başkanlarına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz; “İlçe Başkanları toplantımızı ilçemizde düzenliyoruz. Toplantıyı düzenleyen İl Başkanımıza ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Teşkilat olarak bu tür toplantılarla güçlenerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Harran’da düzenlenen ilçe başkanları toplantısı hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Her ay İlçe Başkanları Toplantımızı İl Başkanlığımızda düzenliyorduk. Daha önce Viranşehir’de düzenledik. Bu ay ise tarihi ilçemiz Harran’da düzenliyoruz.  İl ve İlçe teşkilat sorunlarımızı ve yapılanları görüştük. İstişare edip bilgi alış verişinde bulunduk. Sandık Yönetim Kurulu çalışmalarını masaya yatırdık. Üye çalışmalarımızın geldiği son noktayı değerlendirdik. Müşahit durumunu görüştük. Ev sahipliğinden dolayı Harran İlçe Başkanımız Mahmut Özyavuz’a teşekkür ediyoruz” dedi. Toplantı basına kapalı olarak yaklaşık 3 saat sürdü.

Toplantıdan sonra AK Partili İlçe Başkanları, Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz’un Başkanlar onuruna verdiği yemeğe geçtiler.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve İlçe Başkanları, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve Harran Kaymakamı Selami Yazıcı’yı ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından ilçeden ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.