banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'dan Beyazgül ve Çiftçi açıklaması

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye 13 ilçeye eşit hizmet ve kentin gelişmesi ve kalkınması için gösterdiği büyük gayretten dolayı teşekkür etti. Başkan Yıldız, "Zeynel Abidin Beyazgül'ün Ve Ekibinin ellerinde büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğine eminim" dedi.

Teşkilat üyeleri ile kapı kapı dolaşarak Şanlıurfa'yı zirveye taşıyacaklarını ifade eden Başkan Yıldız: "Omuz Omuza Verelim Daha Gece Gündüz Çalışıp Şanlıurfa'mıza Zirveye Taşıyalım" şeklinde konuştu. 

Başkan Yıldız açıklamasında: "Liderimiz Ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Olurlarıyla Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlık Adaylığına Geçmiş Dönem İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül Seçilmiştir. Şanlıurfa'mıza Ve Türkiye'mize Hayırlı Olsun. Türkiye’ye hizmet sevdamız ile milletimizden inşallah bir kez daha 31 mart 2019'da takdir ve yetki alacak, Şanlıurfa'mız AK Parti’nin büyükşehir adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün Ve Ekibinin ellerinde büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğine eminim.Mevcut Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye Şanlıurfa sevdalısı duruşu, Özverili Çalışmaları, 13 İlçemize Eşit Duruşu, Ak Parti Sevdası Ve Teşkilatıçı Kimliğinden Dolayı Teşekkür Ediyorum.Bizler Şanlıurfa Sevdalısı Olarak, Ak Parti Teşkilatlarımızla Tüm Aday Adaylarımıza Eşit Mesafede Durduk. Biliyorduk Ki Tüm Aday Adaylarımız İşin Ehli ve Halkına Birer Hizmetkâr Niteliğindedir. Ben Bu Yola Gönül Vermiş Tüm Hizmet Sevdalısı Aday Adaylarımıza Teşekkür Ediyorum.Ben Burdan Bir Kez daha Şanlıurfa'mıza Çağrıda Bulunuyorum. Gelin Her Kesimimizle Kadınıyla, Genciyle, Yaşlısıyla, Kadın Kollarıyla, Gençlik Kollarıyla, Mahalle Teşkilatıyla, Omuz Omuza Verelim Daha Gece Gündüz Çalışıp Şanlıurfa'mıza Zirveye Taşıyalım" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.