banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız çarşı esnafını ziyaret etti

Başkan Yıldız, Esnafı Ziyaret Etti Ekonomik Planı Anlattı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız çarşı esnafını ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın koronavirüs sürecinde yaşamış olduğu sorunları dinledi. Özellikle sağlık konusunda vatandaşları bilgilendiren Başkan Yıldız, sosyal hayat sürecinin başlamasından dolayı tedbirli olunması gerektiğini belirterek esnaf ve vatandaşa maske dağıttı. Esnaflara sosyal mesafe, temizlik izolasyon kurallarını birebir anlattı. Şanlıurfa'nın en işlek caddelerinde ziyaretlerine devam eden Başkan Yıldız, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nin içeriğini esnafla paylaşarak bilgi verdi. Başkan Yıldız koronavirüs salgını sürecinde esnafın yaşamış olduğu sıkıntıları dinleyerek önümüzde ki süreç hakkında esnafı bilgilendirdi.

Koronavirüs'ün çarşı esnafını çok etkilediğini belirten iş yeri sahipleri bu süreçte hemen hemen her sektörün zorluk yaşadığını ve ürün çeşitlerinin azaldığını belirtti, Başkan Yıldız konu ile T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın çok sıkı tedbirlerin aldığını Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nin süreç boyunca vatandaşların hizmetinde olacağını belirterek paketin içeriği hakkında bilgiler verdi. Başkan Yıldız esnaf ziyaretlerinin ardından İl Başkanlığına döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.