banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

AK Parti Harran kongresini gerçekleştirdi

AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Orhan Karasayar, İl Başkanı , Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Delegeler, Teşkilat üyelerin katılımı ve Maske, Mesafe ve Hijyen Kurallarına uygun olarak Harran 7. İlçe kongreyi gerçekleştirdi.

AK Partinin büyük bir aile olduğunu anımsatan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız: ""AK Parti Teşkilatları Her Daim Milletin Emrinde, Milletle Büyüyen Bir Sevdadır.." dedi.

Burada konuşan Milletvekili Ahmet Akay: "Biz Birlikte Hükümetimize, Devletimize ve Milletimize Sahip Çıkıyoruz." diyerek Başkan Özyavuz ve yönetimi tebrik etti.

Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise: "Harran Her Seçimde AK Parti'ye Yüksek Oranda Oy Vererek Partimize Teveccühlerini Göstermişlerdir."

AK Parti Üyesi Vildan Polat ise: "AK Parti Hizmetin Evidir, Milletin Evidir."dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül "Harran'ın Kadirşinas Halkına Hizmet Etmek, Bizim Boynumuzun Borcudur." diyerek Büyükşehir Belediyesi olarak Harran ilçesine yapılan çalışmaları aktardı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde tek liste halinde oylama yapıldı. Mahmut Özyavuz güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Anahtar Kelimeler:
Harran Kongresi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.