banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

AK Parti Haliliye ilçesinden Başkan Sensin atağı VİDEO ve FOTOĞRAFLI


Celalettin Güvenç’e;  AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatının Proje çalışması ve Esnaf ziyareti esnasında İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Bekir Kan, İl Yönetiminden Abdurrahman Kırıkçı, Zeki Kurt, SKM Başkan Yardımcısı Mustafa Güneş ve bazı partililer eşlik etti.
Projenin açılış töreninde vatandaşlara seslenen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa ve Şanlıurfa için var olduklarını belirterek, 1 milyon 800 bini kucaklayacak, geleceğe taşıyacak ve marka kenti oluşturacaklarını söyledi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

 



Şehri yaşanabilir hale getirmek adına çalışıyoruz
Bu idealler doğrultusunda bütün AKkadroların çalıştığını söyleyen Celalettin Güvenç, “Şehrin sorunlarını çözmek, şehri yaşanabilir hale getirmek adına çalışıyoruz. Şanlıurfa’da ekonomiyi canlandırmak adına neler yapabiliriz, bunun arayışı içerisindeyiz. Proje ofislerimiz çalışıyor, biz çalışıyoruz, teşkilatlarımız çalışıyor. Bunun bir ayağı da halkımız ne istiyor, nasıl bir Şanlıurfa görmek istiyor, nasıl bir Viranşehir, Siverek, Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü görmek istiyor? Haliliye Teşkilatımız burada vatandaşlarımıza soracak;‘Sen Başkan Olsan Ne Yapardın?’ öncelikli olarak şehrimiziçin neyapardın? Diyerek sizin görüşlerinizi alacaklar.Uzman arkadaşlarımızla oturacağız, sizin görüşlerinizi değerlendireceğiz. Proje haline getireceğiz. İnşallah 1 Nisan 2014’ten itibarende halkımızın desteğiyle bunları    uygulamaya koyacağız” dedi.

Şanlıurfa hizmete, hizmetkâr olacak belediyeye susamış
Şanlıurfa’nın hizmete, kendisine hizmetkâr olacak belediyeye, devlete susadığını anlatan Celalettin Güvenç, “İşte bizde bu şehrin hizmetine talibiz. Bizde 1 milyon 800 bin vatandaşımızı aynı gözle gören, aynı yaklaşımda bulunan; köyüyle, mahallesiyle, merkeziyle yaşanabilir marka şehri kuralım diyoruz. Bu amaçla yola çıktık. Bıkmadan, usanmadan bunu söyleyeceğiz. Söz milletindir, artık kara günler geride kaldı. Milletine, hizmet eden, saygı duyan, halkının mutluluğunu en üstün değer olarak gören, fakirin, fukaranın dostu olan bir yönetim anlayışı, Allah bize yardım etsin. Bu çalışmamızda da bütün halkımızdan destek bekliyoruz. Sizlerin görüşü bizim için en yüce değerdir. Siz söyleyin biz üretelim, yapalım, hizmete sokalım” diyerek sözlerini tamamladı.

Yaşanabilir bir Şanlıurfa içinvatandaşların fikirlerini alıyoruz
AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ise, Şanlıurfa’nın görüşlerini ve fikirlerini alıp değerlendirme amacında olduklarını belirterek, yaşanabilir bir kenti inşa ederken, şehirde yaşayan vatandaşların istekleri doğrultusunda bunu yapmak istediklerini söyledi.
Vatandaşın stantta bulunan Başkanlık koltuğuna oturarak, düşüncesini ve fikrini yazacağını söyleyen AK Parti Haliliyeilçe Başkanı Kızılelma, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ile birlikte fikir kutusunda yer alan taleplerin değerlendirmesini yapacaklarını belirterek, “Halkımızın ne istediğinin ve nasıl bir kentte yaşamak istediğinin değerlendirmesini yapacağız” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından projenin kurdelesini kesen Celalettin Güvenç ve beraberindeki heyet daha sonra, stant alanında yer alan vatandaşların talep ve isteklerini dinlediler.
Güvenç;yol, su, çevre düzenlemesi, engelliler için projelerin arttırılması ve birçok konuda vatandaşların taleplerini dinledi.

Güvenç’ten esnaf ziyareti
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Köprübaşı esnafı ziyaret ederek, esnafla sohbet etti.
Esnafın büyük ilgisiyle karşılanan Celalettin Güvenç, AK Partinin her zaman esnafın yanında olduğunu, toplumun nabzını tutan kesimle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Esnafımızın ilgisinden ve samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Esnafımıza kazançlı işler diliyorum” diyerek ziyaretlerine devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.