banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu Uğur Demirkol Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor

AK Parti Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı

AK Parti Şanlıurfada parti kongrelerinin sonuncusunu bugün yaparak tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda yapılan Kongreye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Faruk Çelik,  Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan Bakan Çelik, “Kongreler yenilenme dönemleridir, kongreler şarj dönemleridir, yeniye koşma dönemleridir” dedi.

“Hayat her gün yeniye koşar. Sen her gün aynı kalıyorsan toprağında hayat kıvılcımı kalmamıştır diyor şair. Toprağında kıvılcım olan kadrolar AK kadrolardır. İnşallah hayat kıvılcımıyla 14 yıl nasıl geldiysek inşallah cumhuriyetin 100. Yılını da, önümüzdeki 2071’leri de bu aşk içerisinde, bu heyecan içerisinde gerçekleştireceğiz, iktidarlarımızda sürdüreceğiz. Eski gençlik kolları teşkilatımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugünkü kongrede de görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.”

Çelik, bölgemizde farklı sorunlarla karşı karşıyayız diyerek, “Suriye sınırında yer alan Şanlıurfalıların, yaşadığı sıkıntıları hep birlikte görüyoruz. Türkiye’de çözüm süreci diye son derece uzun yıllar beklediğimiz bir süreci çözüm noktasında bulunuyoruz. 7 Haziran seçimleri için de çok ciddi bir çalışmanın içerisindeyiz. Gençlik kongresini böyle bir ortamda gerçekleştiriyoruz. Gençlik gelecek demektir. Olaylara bakışınız genç olacak” şeklinde konuştu.

Daha sonra tek liste halinde gidilen seçimde AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığına Sedat Ertürk seçildi.

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığına Sedat Ertürk seçildi. Ertürk, daha önce AK Parti İL Gençlik Kolları Başkan yardımcısıydı.

Sedat Ertürk’ün listesinde şu isimler yer aldı;

Mehmet Cem Beyaz

Mahmut Kızıldemir

Ahmet Şaban

Suat Baytak

İbrahim Negünekaldım

Mehmet Emin Demir

Faruk Evran

Habib Kaya

İbrahim Halil Aslan

Abdullatif Karadeniz

Cumali Aytekin

Halit Tatlı

İbrahim Aygün

Esra Yeşilkendir

Saliha Şahinler

Büşra Kılınç

Cihan gökmen

Ömer Özyavuz

Ümmü Gülsüm Esen

İbrahim Halil Zahit

Cengiz İzol

Salih Kırmızı

Safinur Kızılelma

Mehmet Fatih Bilim

Ömer Faruk Bilici

Abdulkadir Akıl

Halil Demir

Halil Yıldırım

Zeynep Yılmaztekin

Muhammed Sıdık Aslan

Yusuf Tapışık

Ahmet Alpay

Bedir Bayuk

Halil Ateş

Mücahid Delioğlu

Mehmet Fatih Çiçek

Fatih Kara

İbrahim Halil Yılmaz

Abdulrezak Yıldız

Mahmut İbrahimpaşa

Hasan Zahter

Ali Acıoğlu

Hasan Özer

Abdulhamit Karakeçili

Mustafa Yıldız

Osman Kabasin

Orhan Gazi Kaya

Vahap Erdem

Ali Uzun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.