banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

AK Parti Geleneksel İftarında Bakan Suat Kılıç Konuştu

AK Parti İl Başkanlığınca Şehitlik Çamlıkta düzenlenen Geleneksel İftar Programına Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kadım Gülpınar, Mehmet Akyürek, Yahya Akman, Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Dr. Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar, Seydi Eyyüpoğlu, İl Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İlçe Belediye Başkanları, İl, İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, diğer siyasi parti İl Başkanları, Kanaat Önderleri, STK temsilcileri ile partililer katıldı.

İftardan sonra teşekkür konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Başta Bakanımız Suat Kılıç ve Milletvekillerimiz olmak üzere uzaktan yakından davetimize iştirak etmek için gelen partililere ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Rahmet ve Bereket ayı Ramazan’da gelenek hale getirdiğimiz iftar programımız birlik ve beraberliğimizin devamına vesile olsun” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Şanlıurfa’ya AK Parti olarak yapılan yatırımlardan örnekler veren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç; “Sıcak bir yaz mevsiminde Hz. İbrahim Peygamber diyarında oruç tutan sevgili Şanlıurfalılar Allah kabul etsin. Tüm Türkiye’de önemli hizmetler yapıyoruz. Hizmetlerin yürütülmesinden rahatsız olanlar var. Bizi engellemek için önümüze türlü türlü engeller çıkarıyorlar. dış politikamız üzerinden bizi engellemeye çalışıyorlar. Bu engelleri aşmak için teşkilatın en alt kademsinden en üste kadar sıkı sıkı kenetlenmemiz lazım. Etrafımıza şöyle bir bakın; Suriye, Mısır, Gazze, Myanmar kan gölü. Zaman zaman dış politikamız üzerinde eleştirilerde bulunanlar var. Her yapılan işin bir eleştirilecek boyutu olabilir. Bizden beklenen; şu ramazan gününde kardeş kanı dökenlere kayıtsız kalmamız. Biz bunu yapamayız. Suriye'de öldürülenlerin sayısı 100 bini aştı, bizden kayıtsız kalmamız bekleniyor. Biz bu olaylara kayıtsız kalamayız, bugünün yarını var. Rahat günlerin bir de hesap günleri var. 100 binden fazla kardeşimizin Suriye'de katledildiği bir ortamda kayıtsız ve sessiz kalamayız. Mısır'da darbe oldu. Halkın oyuyla seçilenleri, darbeci generaller ülke yönetiminden uzaklaştırdı. Sabah namazı vaktinde darbeciler, namaz kılan müminlerin üzerine silahlarla ateş açtı. Saftaki 58 kardeşimiz hayatını kaybetti. Sadece Müslüman oldukları için değil, masum ve insan oldukları için mahcup ve üzgünüz. Ölümü hak etmedikleri için mahcup ve üzgünüz. Dünyada durum bu. Türkiye'nin kayıtsız kalmasını beklemeyin. Sabredeceğiz, bir yandan da çaba göstermeye çalışacağız. Büyük ülke olmak, abi ülke olmak insanlıktan yana tavır koymamızı gerektirir” diyerek Şanlıurfa’da böylesine bir birliktelikle iftar yapan teşkilat üyelerine teşekkür etti.

 

Bakan Kılıç bir günlük temaslarının ardından karayolu ile Adıyaman iline geçti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.