banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı'nın koronavirüs testi pozitif çıktı

Son günlerde Şanlıurfa,'da koronavirüs vakaların artmasının etkileri sürüyor. Sağlık uzmanların sık sık yaptığı uyarılara uymayanların tetiklemesi ile yayılan virüz her gün yeni kişilere bulaşıyor. Şanlıurfa'da günlük vakalar 100 den fazla çıkarken hastanelerde müdahale edilecek yer kalmadı. 

Son olarak AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,''Birkaç gündür yaşadığım rahatsızlık nedeniyle tedbir amaçlı Eyyübiye Devlet Hastanemizde yaptırdığım Covid_19 testim pozitif çıkmıştır.Dualarınıza talibim" ifadeleri ile tedaviye başlandığını duyurdu. 

Buılaşıcı hastalıktan korunmanın en etkili yolu  maske-mesage-Hijyen kurallarına uyulması tavsiyelerine uyalması gerekiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.