banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

AK Parti Cumhurbaşkanı adayını belirledi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptığı açıklamada Meclis anayasa gereği tatile girecek, cumhurbaşkanlığı için müracaatlar başlayacak. Çok maddeli kanun tasarıları var, çalışmalarımız var. Tatil için 1 Temmuz'u bulacak gibiyiz. Adaylar ilk günden ortaya çıkabilecek. Hepinizin yüzde 90 şu olabilir dediğinizi biliyorum ama Ak Parti adayını açıklamak için acele etmedi. 2 nokta var. İstişare sürecini tamamladık, bu konuda karar vermiş gibiyiz. Muhalefetin adayının kim olacağı önemlidir. Çatıda aday arayışlarını sürdürüyorlar.

Bu çabaları bir noktada anlayışla karşılamak lazım. Her partinin gönlünce geçerek oy vermek isteği oluşturmak onlar açısından mümkün olmadı. Her gün 3-4 kapı çalınıyor, somut bir aday yok. Onlar çalışsın, önemli olan bizim adayımızın kim olacağı değil, adayımız belli gibi. Neredeyse Ramazan'ın ilk günü aday açıklanacak gibi, bunda da bir hayır vardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.