banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AK Parti Birecik Danışma Meclisinde Barış konuşuldu VİDEO

Toplantıya Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nusret Urmak, İl Yönetiminden Hüseyin Köroğlu, Birecik İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

İstiklal Marşı yazarı Mehmet Akif Ersoy’a rahmet dileyerek konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Aziz Karayılan; “Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğin tesisin gerçekleşmesini canü gönülden diliyorum. Bu anlamda yaklaşmakta olan Nevruz bayramını şenlik havasında kutlayacağımızı umuyorum” diyerek teşkilat çalışmalarının Birecik İlçesinde sürdüğünü ve üye çalışmalarının süratle devam ettiğini ifade etti.

 

Daha sonra kürsüye gelen İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Demir ise Birecik’te ilk kez düzenlenen Siyaset Akademisinin önemine değindi.

Birecik Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlere değinen Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı; “İlçe teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları bu tür toplantılarla kaynaşma ve aralarındaki diyalog sağlanır. Tabi Birecik’te siyasi olarak çok güçlü durumdayız. İlçe teşkilatımızla birlikte çalışmalarımız sürüyor. Yaklaşan mahalli seçimler var. Bundan sonra haftada iki günümüzü köy ziyaretlerine ayıracağız. Şanlıurfa’nın ilçeleri arasında en güçlü teşkilat biz olacağız” diyerek Bireciklilere hizmet yolunda durmadan çalıştıklarını ifade etti.

 

Son olarak kürsüye gelen  AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nusret Urmak ise barış sürecinde AK Partinin çalışmalarına değindi. Urmak; “Anayasa çalışmaları ve Başkanlık sistemi gündemde. Pazar günü Şanlıurfa dahil aynı anda 17 ilde 17 Mart Pazar günü saat 13:00’de Başkanlık sistemi ile ilgili toplantı düzenleyeceğiz. Herkesi toplantıya davet ediyoruz” dedi. Toplantının ikinci bölümünde ise basına kapalı olarak teşkilat sorunları konuşuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.