banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

AK Parti Birecik Aralık ayı Danışma meclis toplantısı gerçekleşti VİDEO

Gündem saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı

Divan başkanlığına Birecik belediye başkanı  Av. M.Faruk Pınarbaşı seçildi. Divan üyeliklerine Yusuf  Güneş, Hüseyin Köroğlu, Cemil Çadak,  Ömer Demir ve Kemal Kağan seçildi.

 

Toplantıda İlçe Başkanı  Aziz Karayılan yaptığı konuşmasında imza karşılığı yeni üye kayıtlarının yapılması gerektiğini belirtti.

Birecik Belediye Başkanı M.Faruk Pınarbaşı konuşmasında ağırlıklı olarak büyük şehir olmanın Birecik beldelerinin ve köylerinin Birecik’e bağlanmasının önemini ve getireceği olumlulukları anlattı.

Toplantıların yapılmasının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Pınarbaşı; “Partimiz iktidardır demek yeterli değildir siyaset hergün yapılan bir iştir siyaseti yılda bir seçimden seçime yapmayı düşünürsek dünyanın en güçlü partiside olsanız kaybetmeye mahkumsunuz, çünkü çalışan insan kazanır çalışmayan hazırı yiyen insan bir bakar ki sermaye elinde tükenmiştir, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi durmak yok yola devam “ diyerek konuşmasını bitirdi.

 

Daha sonra teşkilat üyeleri sorunlar ve gündeme ilişkin konuşmaları ile toplantı sona erdi.

Toplantıya, Birecik ilçesine bağlı Belde belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Haber/ Salih Darıcı/Birecik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.