banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Ak Parti Başkanları Şanlıurfa’da Deneyimlerini Paylaştı

 Buluşmada deneyimli belediye başkanları Yerel Kalkınma, AK Parti Belediyeciliği, Gönül Belediyeciliği, Hizmet ve Gönül Belediyeciliği, Belediye işleyişleri ile ilgili deneyimlerini paylaştı.

Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Şanlıurfa'da başladı. 3 gün sürecek olan toplantıya Adıyaman, Bitlis, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Siirt, Van ve Şırnak'tan Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları katılım gösteriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, konuklarla yakından ilgilenerek buluşmanın tüm iller için hayırlar getirmesini diledi.

Toplantı öncesi Tecrübe Paylaşımı konulu buluşma düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yerel Politikalar Kurulu Üyesi Refik Tuzcuoğlu'nun moderatörlüğünü yaptığı buluşmada AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Tahir Akyürek konuşma gerçekleştirdi.

İki bölüm şeklinde devam eden buluşmanın ilk kısmında konuşmacılar deneyimlerini paylaşırken, ikinci bölümde ise kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.