banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

AK Parti AR-GE toplantısında seçim konuşuldu

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Nusret Urmak Başkanlığında Kadın Kolları ve İlçe AR-Ge Başkanları ile İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen katıldı.

Toplantı ile ilgili bilgi veren Urmak; “Ar-Ge Birim toplantısında İlçelerimizde çözüm süreci izlenimleri paylaşıldı. İlçe Başkanlarımız bu sürecinde bölgemizde çok olumlu karşılandığı ve huzura vesile olduğunu belirttiler. Çözüm süreci ile birlikte bölgede kalkınmanın da hız kazanacağını dile getirdiler.

Toplantımızın diğer önemli konusu ise Şanlıurfa genelinde 2004 ve 2009 Yerel Seçimler Analizi ön çalışmasını yaptık. 2014 Yerel Seçimleri için bize ışık tutacak bu çalışmayı olgunlaştıracağız.

Ayrıca İlçe Ar-Ge Başkanlarımız, son günlerde aşırı yağmur  ve dolu yağışından özellikle Hilvan, Siverek, Ceylanpınar, Viranşehir ve merkeze bağlı köylerimizin çok  etkilendiğini söylediler.  Özellikle bu bölgelerde  oluşan hasar tespit çalışmalarının ilgili kurumlar tarafından hemen yapılarak çiftçilerimize bu anlamda destek olunması gerekmektedir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.