banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

AK Parti adayı Dusak Bayramın İlk Gününde Vatandaşlarla Kucaklaştı

 14 Mayıs’ta sandıklardan büyük bir zaferle çıkacaklarını belirten Dusak, “Bu dava kutlu bir dava, büyük bir davadır” dedi.

Gittiği her mahallede büyük bir coşku ve yoğun bir kalabalık ile karşılanan Dusak, 14 Mayıs Genel seçimlerine az süre kala destek sözü aldı. 

Seçim çalışmalarının başlaması ile birlikte sabahın erken saatlerinde ziyaretlerini sürdüren Milletvekili adayı Dusak, Haliliye ve Siverek kırsal Mahallerinde gezilmedik mahalle, gidilmedik hane bırakmıyor. 

Dusak, “Bu Dava Kutlu Bir Dava, Büyük Bir Davadır”

Bayramın ilk gününü vatandaşlarla kucaklaşmaya ayıran Milletvekili Adayı Dusak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdim, inşallah sizlerin destekleriyle Milletvekillerinde 14'te 14 yapacağız. Kesinlikle ödün vermememiz gerekiyor çünkü bize yakışan budur.  İnşallah 14 Mayıs günü sandıktan büyük bir zaferle çıkacağız. Bu dava kutlu bir dava, büyük bir davadır. Bu seçimde sadece Türkiye'ye Cumhurbaşkanı ile birlikte bir dünya liderini seçeceğiz. Bu lider de Recep Tayyip Erdoğan olacaktır” şeklinde konuştu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.