banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Parti Adayı Beyazgül’den Vatandaşa Mektup Var

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri kapı kapı dolaşarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün mektubunu dağıtıyorlar. Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden AK Gençler, esnaftan ve gençlerden AK Başkan adayı Beyazgül ve AK Partiye destek istediler.

Başkan adayımızın mektubunu dağıtıyoruz
Her gittikleri yerde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün gençlere seslendiği mektubunu dağıttıklarını belirten AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Muhammed Kaplan, “Her çaldığımız kapıya mutlaka Başkan adayımızın mektubunu dağıtıyoruz. AK Partinin iktidar olduğu andan itibaren yaptığı çalışmalardan kısaca da olsa bahsedip 31 Mart seçimleri için adaylarımıza ve AK Partiye destek ve dualarını istediğimizi belirtiyoruz” dedi.

Kutlu davanın bir neferi olarak gençleri çok önemsiyoruz

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kaplan, dağıttıkları mektubun içeriğinden de kısaca bahsettiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül, gençleri ve ailelerini selamlayarak başladığı mektubunda; Şanlıurfa’yı ekonomik ve sosyal alanlarda daha yüksek hedeflere ulaştıracak, Şanlıurfa’mızın gücüne güç katacak yeni bir sürecin başında olduğumuzu söylüyor. Vahyi esas alan, aklını kullanan ve medeniyet tasavvuru olan bir gençlik yetiştirmeyi şiar edinen ve kutlu davanın bir neferi olarak gençleri çok önemsediklerini ve güvendiklerini belirtiyor.”

Şanlıurfa, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Muhammed Kaplan, AK Başkan adayı Av. Beyazgül’ün mektubunda; Şanlıurfa’nın 19,2 yaş ortalaması ile Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan şehirlerdin biri olduğunu da hatırlattığını belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.