banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

AK Gençlikten Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Başkan yardımcıları ile birlikte müdürümüzü ziyaret ettik. Bilindiği gibi 4+4+4 eğitim sistemine bu yıl geçtik. Bazı okullarda uygulamada sıkıntılar var. Sıkıntısı olan okullarla ilgili bilgi verdik. Milli Eğitim Müdürümüz ve eğitim camiamız canla başla çalışıyorlar. Eğitim yılımız, yeni sistem hayırlı olsun” dedi.

’yı

 

Türkiye’nin yarını olan gençlere önem verdiklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala; “Şanlıurfa öğrenci yönünde en yoğun olan ilimizidir. Yeni eğitim sistemi olan 4+4+4 uygulaması bu yıl başladı. Okulların ilk haftası olması nedeniyle bazı aksaklıklar olsada sorunsuz bir şekilde öğrencilerimize yansıtılmayacak” diyerek AK Parti Gençlik Kollarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.