banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

AK Gençlik Münazara yarışması düzenledi VİDEO

Bölge illerinden gelen AK Gençlerin münazara yarışması ile bilgi ve birikim yarışması düzenlediklerini belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Genel Merkez Gençlik Kolları AR-GE biriminin düzenlediği münazara bölge yarışmasını Cumartesi ve Pazar günü Şanlıurfa’mızda gerçekleştirdik. Genel Merkez AR-GE birim Başkanımız Mustafa Tahir Öksüz ve gözlemcilerin katılımı ile bölgemizde Muş, Van, Bingöl,  Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Şanlıurfa’mızla beraber her ilden 3 yarışmacı, toplam 33 kişi ve Genel Merkez’den gelen 11 Jüri üyemizin katılımı ile münazara yarışmasını gerçekleştirdik. Hem bizim hem de bölge illerimiz açısından bu tip faaliyetlerin yapılması çok önemli ve verimli oldu. Hem yarışmacı hem de seyirci arkadaşlarımız çok faydalandılar” dedi.

Bölgeler arası münazara ile finale kalan illerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile finalde kapışacaklarını belirten AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Birim Başkanı Mustafa Tahir Öksüz; “Cumartesi ve Pazar günü Şanlıurfa’mızda münazara turumuzun 5. Bölge ayağını gerçekleştirdik. Bundan önce 4 bölgemizde turnuvamızı gerçekleştirmiştik. Şanlıurfa’dan sonra 3 bölgemizde daha turnuva düzenleyeceğiz. 3 bölgemizde münazara yarışlarımızı bitirdikten sonra final münazaramızı Genel Merkezde Sayın Başbakanımızın katılımı ile gerçekleştireceğiz. Münazara yarışmasının bir amaca teşkilatlar arası kaynaşmayı sağlamak. Ama en önemlisi münazara kültürünü teşkilatlarımıza yerleştirmek istiyoruz. Bu minvalde başarılı olduğumuzu görüyoruz. Yarışmada elenen illerimiz bile münazara kültürünü yaymak istediklerini ve bu konuda bizden yardım istediklerini ifade ediyorlar. bu durum bizim için bir kazançtır. Hedeflediğimizi elde etmiş bulunuyoruz. Cumartesi ve Pazar günü bizi ağırladıkları için sayın İl Başkanımıza, Belediye Başkanımıza Gençlik Kolları Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Şanlıurfa’nın güzelliklerini ve misafirperverliklerini gösterdiler. Şanlıurfa’ya gelen il teşkilat üyeleri çok memnun bir şekilde Şanlıurfa’dan ayrılıyoruz” dedi.

İki günlük münazara çalışmasından sonra bölge illerden gelen yaklaşık 60 kişilik AK Gençler grubu, Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra illerine gittiler.

 

 

 

 

 

Haber: www.balikligol.com

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.