banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

AK Gençlik Malatya'da

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığın organize ettiği ve AK Parti Malatya İl Gençlik Kollarının ev sahipliğini yaptığı program 2 gün sürdü. AK  Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Neslihan Cenk’in başkanlığında yapılan toplantıda sosyal medya konusu işlendi.

 

Genel Merkez Gençlik Kollarınca Bölge illerin yaptığı çalışmalar rapor halinde sunuldu ve değerlendirildi. Akgençlik Şanlıurfa Tanıtım ve Medya başkanlığı sosyal medyada yapmış olduğu çalışmalar sayesinde bölge illeri arasında en başarılı illerden biri oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Tanıtım medya başkanı Ekrem Özaydın; “Akgençlik Şanlıurfa olarak genel merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aralık ayında Afyonda 81 ilin Tanıtım ve medya başkanları ile bir araya gelmiştik çok verimli bir eğitim kampı olmuştu bu hafta sonu da Malatyada’yız yapmış olduğumuz çalışmalar rapor halinde sunuldu.Şanlıurfa olarak bölgemizde soysal medyayı en başarılı bir şekilde kullandığımız görüldü bundan da çok mutlu olduk emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.