banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

AK Belediyeler Ayran’da bir araya geldi

Toplantıya, AK Partili Belediyelerden Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  Siverek Gürakar Belde Belediye Başkanı Recep Küçükçay, Birecik Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş, Halfeti Argıl Belde Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz,  AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nihat Kılıç, Uryan Arusoğlu, Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi İbrahim İletmiş katıldı.

 

Ayran Belde Belediye Başkanlığında gerçekleşen AK Belediyeler istişare toplantısı ile ilgili konuşan Ayran Belde Belediye Başkanı Selahattin Alpay; “İl Başkanlığımızın Koordinatörlüğünde her ay bir belediyemizde AK Partili Belediye Başkanları olarak toplanıyoruz.  Bugün biz ev sahipliği yapıyoruz. Yaptığımız çalışmaları değerlendirdik. Partimizin büyük kongresine hazırlıkları konuştuk. Belediyelerimizin sorunlarını ve yapılması gerekenleri konuştuk. Belediyeler olarak birbirimize yapmamız gereken yardımları konuştuk. Ayran Beldemizde yapılması gerekenleri konuştuk.  Buraya kadar gelen İl Başkanımıza, Teşkilatımıza ve Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimler birimi olarak ayda bir, bir Belediyenin ev sahipliğinde AK Parti Belediye Başkanları olarak bir araya geldiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez; “Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz AK Belediyeler toplantımızı bugün Ayran Beldemizde gerçekleştirdik. Bu toplantımızda 30 Eylül 2012 Pazar günü Ankara’da partimizin gerçekleşecek olan 4. Olağan Kongresi hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Kongreye katkı ve katılımlar için Belediye Başkanlarımızla bilgi alış verişinde bulunduk. Belediye başkanlarımızın sorunlarını masaya yatırdık. Başkanlarımız ve teşkilatımızla çok verimli bir toplantı yaptık.  Bu toplantımıza ev sahipliği yapan Ayran Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Toplantının 2. bölümü basına kapalı olarak devam etti.

 

Yapılan toplantının ardından Ayran Belde Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Şeyh Salih Mesire alanında Başkanlar onuruna yemek verdi.

 

Toplantının ardından İl Başkanı ve Belediye Başkanlarından oluşan heyet AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamide Sürücü’nün Külünçe köyündeki taziyesine giderek Sürücü ailesine başsağlığı dilediler.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.