banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

Cevheri; Küçük fotoğrafa değil büyük fotoğrafa bakalım


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Mehmet Ali Cevheri ve Dr. Fatih Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Bozova ilçesine çıkarma yaptı. AK aday Cevheri, 1 Kasım seçimlerinin bizim kader seçimimiz olduğunu söyledi.
İlçe ilçe seçim gezilerine devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri ve Dr. Fatih Aksoy, Bozova ilçesini ziyaret ederek esnaftan, vatandaşlardan 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istedi.
Bozova ilçesi ziyaretinde ilk olarak AK Parti Bozova İlçe Başkanlığına geçen AK adaylar Cevheri ve Aksoy, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Yaklaşan seçimler öncesi yönetimle fikir alışverişinde bulunan AKaday Mehmet Ali Cevheri, seçimlerde başarılı olmanın önemli faktörlerinden birinin de teşkilatlar olduğunu söyledi.
Bozova İlçe Başkanlığı ziyareti sonrası yine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Mehmet Fatih Aksoy, İlçe Başkanı Mehmet Akgün ve 8 mahalle muhtarıyla birlikte Bozova’da esnaf ziyaretine çıkan AKaday Cevheri esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan ve adeta enerji depolayıp çalışmalarına hız veren AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli adayları Cevheri ve Dr. Aksoy, son olarak beraberindekilerle birlikte Bağlıca Mahallesine geçtiler. Bağlıca’da da Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Cevheri ve Aksoy, 1 Kasım seçimlerininçok önemli olduğunu, ülkemiz genelinde huzur ve refahın, istikrarın yeniden sağlanması için AK Partinin tekrar tek başına iktidar olması gerektiğini belirttiler.

Küçük fotoğrafa değil büyük fotoğrafa bakalım
“Değerli dostum Hadi Yalçın beye çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, “Hadi Yalçın, memleketimizin yetiştirmiş olduğu güzide bir evladımızdır. Burada sizlerle beraber olmak beni ziyadesiyle çok memnun etti. Bugün şehirde ne varsa köylerde de o olacak. Çünkü hepimiz bu vatanın, Türkiye'nin vatandaşıyız, ortak paydasıyız.  Bundan daha önemlisi 1 Kasım seçimleri bizim kader seçimimizdir. Biz bu seçimde oy kullanırken bir partiye oy atmayacağız. Partimizin mukadderatı ile Türkiye'nin mukadderatıdır. Türkiye'nin mukadderatı ile İslam âlemininmukadderatı birleşmiştir.  Biz ya çocuklarımızın yarınına, geleceğine oy atacağız, aydınlığa oy atacağız, hizmete oy atacağız, yatırıma oy atacağız, kardeşliğe oy atacağız, barışa oy atacağız,huzura oy atacağız, istikrara oy atacağız.Yada karanlık karmaşa,terör, cinayet. Şimdi elimizde bir fırsat var, bunu çok iyi değerlendirelim. Yarın öbür gün biz ne yaptık demeyelim. Biz kime ceza verdik demeyelim. Sizin bir dostunuz,kardeşiniz, hemşeriniz olarak bir hatam kusurum olabilir. Siz beni cezalandırırken kendinizi cezalandıracaksınız, memleketinizi cezalandıracaksınız. Bunu böyle bilelim. Küçük fotoğrafa değil büyük fotoğrafa bakalım” dedi.

AK Parti hizmet partisi
1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Fatih Aksoy ise, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum özellikle göz önüne alındığında, seçimin ne kadar önemli bir seçim olduğu, bu seçimde gerçekten bizlerin şahıs düzeyinde düşünmeden ülkemizin genelini düşünmemiz gereken bir seçim olduğunu bir daha vurgulamak isteriz.Bu gün Bozova’ya Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız gelmişti, ben kendisine refakat ettim. Yaslıca beldesini ziyaret ettik. Şu an bir ekip Yaslıca’da çalışıyor, büyük beldemiz.Allah’ıh izniyle, kendisinden aldığımız sözle Nihat Çiftçi çok kısa bir sürede, seçimden önce olur, seçimden sonra olur. Tabi metrekare olarak geniş bir coğrafya Urfa. Bu anlamda hizmetlerin her noktaya yetişeceğinden hiç kimsenin tereddütü olmasın. AK Parti hizmet partisi. Hizmetler bizden soruluyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.