banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Ahmet Bahçıvan, Başkan adaylığını konuştu

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı’nı açıklamıştı. Ak Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül olmuştu. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın açıklamasından sonra gözler ise muhalefete çevrildi.

Muhalefet ise Şanlıurfa’da aday çatı konusunda anlaşmaya vardı. Ancak çatı aday için gösterilecek isim henüz netleşmedi. Muhalefetten gelen kulis bilgilerine göre Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan’ın da ismi çatı aday için konuşulan isimlerin arasında…Ahmet Bahçivan çatı adaylığı konusunda Ruha Haber Ajansı’na önemli açıklamalarda bulundu.

“ADAY GÖSTERECEKLERSE BİZ GİDERİZ ŞEHRİMİZ İÇİN HİZMET YAPARIZ HEM DE BAŞKANLIK NASIL YAPILIR BU BAŞKANLIK YAPAN ÜÇ ARKADAŞIMIZA DA GÖSTERMİŞ OLURUZ”

Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan, aday gösterilmesi halinde şehre hizmet edeceğini ifade ederek, “Çatı aday konusunda arkadaşların önerileri var. Ancak biz henüz Urfa’ya ilişkin değerlendirmemizi yapıyoruz. Urfa’da son üç gündür yapmış olduğum değerlendirmeler adayın açıklanmasından sonraki süreci kast ediyorum. Ki, ben Ak Parti’ye müracaatımı yapmadım, beni herkes tanıyor. Halkım ve hemşehrilerim tanıyor. Eğer beni aday yapacaklarsa müracaat etmek zor değil. Geçmişte de Fevzi Demirkol’da müracaat etmedi ama aday yapıldı. Geçmişte 10 yıl başkanlık yaptık. Bizi hem Urfa hem de çevre iller tanıyor. Aday göstereceklerse biz gideriz şehrimiz için hizmet yaparız hem de başkanlık nasıl yapılır bu başkanlık yapan üç arkadaşımıza da göstermiş oluruz. Hemşehrilerimiz de yapacağımız yeni projeleri görmüş olurlar. Ancak bunlar hiçbir ankete değer vermeden adayı belirlediler. Halkın görüşüne başvurmadan adayı belirlediler” dedi.

“EĞER BİR BİRLİKTELİK OLACAKSA GENEL YAPIDA O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜM”

Bahçivan Saadet Partisi’nden aday olmayacağını ancak çatı adaylık teklifi gelirse düşüneceğini belirterek, “Bu süreçte çatı adaylığı konuşuluyor. Ben de bekliyorum ve izliyorum. Eğer olursa benim hizmete yönelik düşüncelerim var ve bu düşünce de devam ediyor. Bu talep olursa değerlendiririm. Talep Saadet’in yönetiminden geliyor, Ankara’nın yönetiminden geliyor. Dolayısıyla da oluşmuş bir durum söz konusu olmadığından gelen bir dilekçe de olmadı. Ama dolaylı talep çok var. Talep gelmezse şu anda Saadet Partisi’nden girmeyi düşünmüyorum. Eğer bir birliktelik olacaksa genel yapıda o zaman düşünürüm. Benim amacım da kendini göstermek değil. Benim amacım Urfa’ya ve halkıma hizmet etmektir ve hizmette ancak bu şekilde olur. MHP’nin önerileri ve talepleri var. Ben onu da değerlendiriyorum. Bizim rahatlıkla onların tabanıyla bütünleşen bir yapımız var. Henüz hiçbir şey de karar kılmış değilim. Şehir bizim şehrimiz, elimizden ne gelirse yapmak zorundayız. Amacımız bu veya şu parti değil, amacımız Urfa’ya hizmettir. HDP’li de gelse başım üstünde yeri vardır, CHP’li de gelse başım üstündedir, Ak Parti’li kardeşim de gelse başım üstündedir, İyi Parti’li de gelse ve Saadet Parti’li de gelse başım üstündedir. Ben partinin değil şehrin başkanı olmak için geliyorum. Düşüncesi ne olursa olsun benim herkese kapım açıktır.(Ruha Haber Ajansı) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

İhsan ŞENOCAK catı adayi olmali

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Bence de İhsan ŞENOCAK hocamız bu göreve layıktır.

Avatar
Meliha 5 yıl önce

Bence de İhsan Şenocak 5 yılda Urfa yi Antep'e benzetir, geliştirir..

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Ahmet Bahçivan degerli hizmetler etti sehrimize. Tecrubesi var. Mantikli bir secim

Avatar
Hasurfali 5 yıl önce

Ihsan senocak adam gibi adam.

Avatar
Urfalı 5 yıl önce

Helal olsun başkanım.Yakışır

Avatar
VATANDAŞ 5 yıl önce

LO HE HE