banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Adalet Bakanı Bozdağ; Akçakale Sandıkta Bir Osmanlı Tokadı Vurmaya Hazır

Akçakale ve Harran’da çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta büyük bir çoşku ile karşılanan Bakan Bekir Bozdağ, kalabalığa seslenerek, “Kabul ederseniz evlatlarınızdan, kardeşlerinizden akrabanızdan ama Şanlıurfa’dan biri olarak hizmetkarınız olmaya geldim” dedi.

Bozdağ, Türkiye'nin dört bir yanını değiştirdiklerini, son 21 yılda çok sayıda eser ve hizmetin yapıldığının da altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde çok sayıda yatırımın ilk defa Türkiye'nin literatürüne girdiğini belirten Bozdağ, şehir hastanelerinin hizmete alındığını, Şanlıurfa'da da şehir hastanesinin açılacağını anlattı.

“Akçakale Sandıkta Bir Osmanlı Tokadı Vurmaya Hazır”

Türkiye'ye kazandırılan hizmetler ve eserler için teşekkür etmeyen muhalefetin bu yatırımları takdir etmediğini ifade eden Bozdağ, şöyle konuştu:
"Bunların derdi bu milletin refahı, istikrarı, iyi şeylerinin olması değil, aksine tam tersi olmaları. Ne kadar iyi şey yapsak, 'Yine iyi bir şey yaptılar' diye rahatsız oluyorlar. Bunlar tek bir iyi işe dahi iyi demeyen, takdir etmeyen ilkel zihniyetin sahibi. İktidarı devirmek için umutlarını yangınlara bağladılar. 'Büyük büyük yangınlar çıksa, büyük büyük felaketler olsa, hatta savaşlar çıksa ülke yenilse de Erdoğan'dan kurtulsak' diye tweetler atan ilkel bir anlayışın sahipleri bunlar. Umutlarını alın terlerine bağlamayan, umutlarını ülkenin felaketine bağlayan, iktidar umudunu ürettikleri politikalara değil de ülkenin felaketine bağlayan, felaketten gelecek arayan bu zavallılara en büyük cevabı, geleceklerini depremlerde, yangınlarda, sellerde, felakette, terörde, savaşta arayan bu ilkel zihniyetin sahiplerine Akçakale'den bir Osmanlı tokadı sandıkta vurmaya hazır mıyız? Onların hesabını siz vereceksiniz, onların defterini siz düreceksiniz."

Bugüne kadar verdikleri sözleri tuttuklarına dikkati çeken Bozdağ, Türkiye'nin umudunun AK Parti olduğunu belirtti.

Gerçekleştirilen açılışın ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hikmet Başak’a düzenlediği programdan dolayı teşekkür eden Bozdağ’a; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ve 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri adayları eşlik etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.