banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Açanal’dan AK Başkan adaylarına destek

AK Vekil Ecz. Açanal, hizmetlerin AK Partili Başkanlarla geleceğini söyledi.

31 Mart seçimleri geleceğimiz için çok önemli

Her gittikleri yerde sıcak ilgi gördüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Karaköprü Atakent mahallesinde Fatma Hamevioglu’nun düzenlediği ev toplantısına katıldık. Bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Yine Karaköprü Kadın Kolları Başkanımız Seher Kılıç, İlçe Koordinatörümüz Sabiha Karabulut, Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan adayımız Metin Baydilli ile birlikte Seyrantepe mahallesinde Çelik Ailesi hanımları ile toplanıp 31 Mart seçimleri için desteklerini istedik. Karaköprü Narlıkuyu mahallesinde Zeynep Karadaş’ın düzenlediği ev toplantısına da katılıp kadınlarımızla buluştuk. Yaptığımız ev toplantılarında 31 Mart seçimlerinin geleceğimiz için çok önemli olduğunu hatırlatarak AK Partimize ve adaylarımıza oy vermelerini istedik” diyerek AK Parti Karaköprü Belediye Başkan adayı Metin Baydilli’ye destek olunmasını istedi.

Şanlıurfa’mıza ve hemşehrilerimize hayırlara vesile olsun

Resim Sergisi ve bir dev marketin açılışlarını da gerçekleştirdiklerini belirten AK Vekil Ecz. Açanal, “Harran Üniversitesi öğretim üyesi Ayşe Açanal hocamızın ‘Ruha’dan Urfa’ya’ isimli fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Kendilerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Yine Haliliye İlçe Başkanımız Süleyman Aksu ve hemşehrilerimizle birlikte Şanlı Dev Gross Toptan ve Perakende Market’in açılışını gerçekleştirdik. Şanlıurfa’mıza ve hemşehrilerimize hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

Olayı kınıyor ve lanetliyorum

“Yeni Zelanda’da ibadet eden savunmasız Müslüman kardeşlerimize yapılan, 49 kişinin hayatını kaybettiği faşist ve barbarca saldırıyı nefretle kınıyor, Hakk’a yürüyen kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek olayı kınadığını ve lanetlediğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Ben Müslümanım, DAEŞ Suriye’de ve Irak’ta beni öldürdü. Yahudiler Filistin’de, Hindular Keşmir’de, Budistler Burma’da, Hristiyanlar Afganistan’da beni öldürdü. Hala terörist benim öyle mi?” diyerek, “Ey Rabbimiz! Onlara iki kat azap ver ve onları büyük bir lanete uğrat.”  (Ahzâb, 68) suresini hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.