banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Urfa'da AK Parti rüzgârı esiyor



7 Haziran seçimlerinde AK Partinin Şanlıurfa’da yaşadığı oy kaybı sonrası, genel merkez tarafından 1 Kasım seçimleri için Şanlıurfa’da 1. sıradan aday gösterilen Faruk Çelik etkisini göstermeye devam ediyor.
Şanlıurfa’ya ayak basar basmaz bağımsız olarak seçimlere girmeyi planlayan İbrahim Tatlıses ve İbrahim Toru ile görüşüp AK Parti lehine çekilmelerini sağlayan Bakan Faruk Çelik’e teveccüh günden güne artmaya devam ediyor.
İki bağımsız adayın AK Parti lehine çekilmelerinin ardından MHP’li Meclis Üyesi ile Yöneticileri de soluğu AK Partide aldı.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan’ın girişimleriyle partisinden istifa ederek AK Partiye katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Harran Belediye Meclis Üyesi Mustafa Şahin’in ardından, AK aday Bakan Faruk Çelik’in girişimleriyle MHP İl Başkan Yardımcısı Abdülkerim Koç, eski MHP Eyyübiye İlçe Başkanı Ali Tutak ve MHP Eyyübiye İlçe Yönetim Kurulu üyesi Halil Demircan ile bazı üyeler de AK Partiye katıldı.
Bakan Faruk Çelik tarafından rozetleri takılan MHP’liler, Şanlıurfa’ya hizmet etmenin yolunun AK Partiden geçtiğini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.