banner2

Daha önce selam olsun, diye bir yazı yazmıştım. Rabbim ikincisini de yazmayı nasip etti. Allah’a Sonsuz şükürler olsun. Rahman ve Rahim olan Allah’ın Adıyla… Şüphesiz ki hamd Allah’a aittir, Hamdolsun âlemlerin Rabbi olan Allah’a! Hamdolsun Rahman olana, Rahim olana! Hamd olsun kendisinden başka ilah olmayana. Hamd olsun hâkimiyette ortağı olmayana, Hamd olsun bizleri yoktan var edene, yeryüzünde halife kılana. Hamd olsun, resuller gönderene, kitaplar indirene! Hamd olsun, bizleri Müslüman olarak yaratana!

Ve… Selam olsun gönderilen bütün resullere! Selam olsun, kalplerimizi, beyinlerimizi her türlü pislikten arındıranlara! Selam olsun, insanlığı karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için çırpınıp duranlara! Selam olsun, insanları insanlara kulluktan kurtarıp, Allah’a kul yapanlara! Selam olsun Nemrutların, firavunların yakasından yapışıp hakkı haykıranlara! Selam olsun, tağutlarla nasıl mücadele edileceğini bizzat gösterenlere! Selam olsun, Rabliğe kalkışan, İlahlığa yeltenenlere haddini bildirenlere!

Selam olsun Âdem’e, Selam olsun Nuh’a, Selamün ala Nuh’un fil âlemin, Selamün ala İbrahim Selamün ala Musa ve Harun Selamün ala İlyas’in, Selam olsun, İshak’a, Yakub’a, Selam olsun güzel yüzlü Yusuf’a, Selam olsun, Davud’a ve Süleyman’a, Selam olsun aziz şehit Yahya’ya ve Zekeriyya’ya, Selam olsun Meryem oğlu İsa’ya. Ve… Selam olsun Allah’ın son Resulüne! Selam olsun Dünya kuruldu kurulalı beklenene! Selam olsun ümmetten, ümmete anlatılan, anlatılan ve yolu gözlenene! Selam olsun İbrahim’in duasına, Selam olsun İsa’nın müjdesine, Selam olsun Amine’nin rüyasına! Selam olsun mazlumların sahibine, Selam olsun kimsesizlerin kimsesine, Selam olsun garipleri, mustazafları kanatları altında toplayana! Selam olsun Bilal’in arkadaşına, Selam olsun hep ümit taşıyanlara, ümit dağıtanlara…

Selam olsun Hz. Muhammed Mustafa’nın yolundan gidenlere, Selam olsun O’ nun sahabelerine, Selam olsun iki cihan Serverı’nın varislerine! Selam olsun Allah dostlarına, Selam olsun Allah’ın evliyalarına, Selam olsun Allah için, vatan ve bayrak için şehit olanlara, Selam olsun din ve vatan için gazi olanlara! Selam olsun zalimin karşısında hakkı haykıranlara, Selam olsun iyiliği emredip kötülüğü men edenlere! Selam olsun ömrünü hak yoluna adayanlara, Selam olsun iyilikte yarışanlara, Selam olsun hakkı haykıranlara, Selam olsun hidayete tabi olanlara… Selam olsun düşünen, tefekkür eden, zikri daim olanlara, Selam olsun mürşidi kâmillere, Selam olsun Allah için cömert olanlara, Selam olsun ehli gönül olanlara…

Selam olsun Suriye de, Irak ta, Bosna da, Çeçenistan da myanmar da, kısaca Dünya’nın her bölgesinde Hakkın egemen olması için, batıl’ın zail olması için zalimlere karşı mücadele verenlere Selam olsun… Türkiye’yi batıl, hain, yobaz ve vahşi batılıların korkulu rüyası haline getirenlere Selam olsun… Selam olsun Allah’a rükû ve secde edenlere,  Selam olsun ebedi hayat için tedarik yapanlara, Selam olsun vefalı dostlara, Selam olsun makamı dostluğa feda etmeyenlere! Selam olsun ahde vefayı bilenlere, Selam olsun ihanet etmeyenlere, Selam olsun ülkenin selameti için meydanlarda sabah namazına kadar meydanlarda demokrasi nöbeti tutanlara, Selam olsun eskiden dost olup makama geldikten sonra uzaktan yabancı gibi bakmayanlara! Selam olsun vefa’yı İstanbul da bir semt ismiyle aynı tutmayanlara, Selam olsun dünya menfaati için dostlarını satmayanlara! Selam olsun gerçek dostlara. Selam olsun bu yazıyı okuyanlara, Selam olsun, Selam olsun… Yazımı Yunus’un selam olsun şiirinin son dörtlüsüyle bitireyim. Selamla kalın selamette kalın.

Yunus der, aşk dolu özüm,
Kanlı yaşla doldu gözüm,
Bilmeyene yoktur sözüm,
Bilenlere selam olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.