banner2
Şanlıurfaspor bu yıl tökezlemeden yolun sonuna doğru ilerlerken Bank Asya ligine çıkacak bileti almaya en yakın ekip olarak liderlik koltuğuna oturdu.
Geçen hafta İstanbul’da yendiği Gaziosmanpaşa maçından sonra bu hafta sahasında seyircisi ve Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’inde izlediği Tokat maçını yenerek liderliğini kimseye kaptırmadı.
Şanlıurfaspor’un yıllardır özlemle beklediği Bank Asya ligine çıkmaya en yakın ve en güçlü olduğu bir sezonu yaşıyoruz.
Şanlıurfaspor’un üst lige çıkması Şanlıurfa’da yaşayan herkese bir katkı sağlayacaktır. Futbol sirkülasyonu içerisinde Şanlıurfa’nın daha çok ulusal ve bölgesel medyada işlenmesi demektir.
Göbeklitepesi, Harran’ı, Balıklıgöl’ü (Dergah Makamı) gibi uluslar arası düzeyde ilgi gören tarihi ve inanç merkezlerimizin Türkiye’nin sık değişen gündemine yeterince gelmemesi Şanlıurfalıların bir eksiğidir.
Futbolda başarıyı yakalayan Şanlıurfaspor, Şanlıurfa’nın tanıtımına ve cazibe merkezlerin işlevsel hale gelmesini sağlayacaktır.
Birlikte kazanmak ve büyümek için el birliği ile sona yaklaştığımız Şampiyonluğu yaşamalıyız.
Çok yoğun gündemine rağmen maça gelen Bakan Faruk Çelik olmak üzere, siyasetçisiyle, işadamlarıyla, medyasıyla, taraftarıyla bir olup mutlu sona ulaşmalıyız.
Bu nedenle hem hasreti sona erdirmek hem de tüm Şanlıurfalıların kazanması demek olan Şampiyonlukta mutlu sona yaklaştık. Şanlıurfaspor’un Şampiyon olması Şanlıurfa’nın şampiyon olması demektir.
 
İLGİLİSİNE
Her şeyin anahtarı sabırdır. Civcivi, yumurtaları kuluçkaya yatırarak elde edersiniz, kırarak değil. (Arnold Closow)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.