banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Zabıta, Kaçak Kesim Yapanlara Operasyon Düzenledi


Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde kaçak kesim yaparak halkın sağlığını hiçe sayanlara zabıta ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.
Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte harekete geçen zabıta ekipler,  Viranşehir hayvan pazarında ehliyetsiz kasaplar tarafından Sağlıklı olmayan koşullarda kesilen ve satılmak üzere olan hayvanlara el koydu.
Viranşehir İlçesinde kontrolleri sıklaştıran  İlçe belediyesi zabıta ekipleri, hayvan pazarında sağlıksız koşullarda kesildikten sonra satılığa çıkarılan hayvanları tespit etti. Tebitlerinin yapılmasından sonra harekete geçen Zabıta ekipleri hayvan pazarında satılmak üzere kesilen tüm etlere el koyarak imha etti.
Düzenlenen operasyon ile ilgili basına açıklamalarda bulunan Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci, halkın yanında olduklarını ve halkın sağlığı ile oynanmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Başkan Ekinci; "Viranşehir halkının sağlığı bizim için çok önemli ve halkın sağlığı ile oynanmasına asla müsaade etmeyiz. Bu tür denetimlerimiz artacak" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.