banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Zabıta Ekipleri Hijyen Denetimi Yaptı

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, turist akınının yaşandığı Şanlıurfa'da tarihi çarşılar bölgesindeki esnafı ziyaret ederek satışı yapılan ürünlerin daha hijyenik koşullarda sunulmasını talep etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yılını Göbeklitepe Yılı ilan etmesinin ardından gerek paydaş kuruluşlarla gerekse sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek fikir ve önerileri tek çatı altında buluşturan Büyükşehir Belediyesi, ortak akılla Şanlıurfa'yı turizm şehri yapmakta kararlı.
Turizmde hak ettiği payı alabilmek için toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kez Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. İkili sohbet ortamında geçen ziyaretlerde Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, satılan ürünlerin hijyenik koşullarda sunulması için esnafla istişarede bulundu. Önerileri de dinleyen zabıta ekipleri, özellikle açıkta ürün satışının yapılmaması hususunda esnafın daha hassasiyetli davranmasını istedi. Zabıta ekipleri ziyaretlerini gün boyu sürdürürken, önümüzdeki günlerde şehrin diğer bölgelerindeki esnaf grupları ile buluşacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.