banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Yeniköy suya kavuşuyor

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, ekipleri kırsal mahallelerin (köyler) içme suyu temini için yıllardır taşıma suyu ve kendi imkanları ile yüzeysel kuyularla su ihtiyaçlarını gideren vatandaşlara, içme suyu problemini çözmek için alt yapı hizmeti üreterek çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile Şanlıurfa’nın tümünde alt yapı çalışmaları yürüten ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerde içme suyu faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.


 
 Haliliye ilçesine bağlı 874 nüfusa sahip Yeniköy kırsal mahallesinde uzun yıllardır yüzeysel kuyularla su ihtiyaçlarını gidermeye çalışan vatandaşlar için çalışma başlatan ŞUSKİ, yapmış olduğu teknik hazırlık ve planlamalar sayesinde Yeniköy kırsal mahallesini kesintisiz suya  kavuşturuyor. Ekipler yürüttükleri içme suyu hat döşeme çalışması için yaklaşık 6 bin 300 metre şebeke hattı döşemeyi hedeflemektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.