banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Yemyeşil Urfa Böylemi olacak?

Şanlıurfa'da son günlerde başlatılan yemyeşil Urfa kampanyası kapsamında ağaç dikme organizasyonu yapılırken hazır olan ağaçların kesilmesine vatandaşlardan tepki geldi.

Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi Başta olmak üzere bir çok kurum tarafından desteklenerek büyüyen ağaç dikme kampanyası olan Yemyeşil Urfa'ya DEDAŞ tarafından darbe vuruldu. Dicle Elektrik A.Ş kurumu Eyyübiye ilçesinde elektrik tellerine yetişiyor diye ağaçların tamamını tepeden kesti.

Elektirik tellerini yer altına alması beklenen DEDAŞ bunun yerine kolayını seçerek, tehlike saçan ve elektrik tellerine yetişen koca ağaçları tepeden keserek yerlere atmasına tepki gösteren vatandaşlar, "Yemyeşil Urfa kampanyası böylemi olacak. daha biz ağaçları dikmeden var olan ağaçlarımızı DEDAŞ kesiyor. Neymiş elektirik tellerine yetiştiği için tehlikeliymiş. neden bu tehlikeyi bertaraf etmek için teller yer altına indirilmiyor da yıllardır hizmet ettiğimiz ağaçlar kesiliyor" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.