banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Yazarımız Mehmet İmre'nin ilk kitabı Akılda Kalsın çıktı

Baliklifol.com Haber sitemiz yazarlarından Yazar Mehmet İmre'nin ilk kitabı olan Akılda Kalsın, bir deneme türü olup 154 sayfadan oluşmaktadır. Kitap içerik olan dini, siyasi, sosyal ve ahlaki konuları ağırlıklı olarak içermektedir.

Öz Geçmişi
1960 Hilvan doğumlu olup ilk öğrenimini Ovacık köyündeki ilkokulda yaptı, orta ve lise öğrenimimi ise Şanlıurfa’da bitirdi. Askerlik görevinden sonra 1983 yılında Türkiye genelinde yapılan bir sınavla İl Milli Eğitim müdürlüğüne ataması yapıldı. Milli eğitim bünyesinde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 26 yıllık memuriyetten emekli oldu.

2000 yılında Memur-Sen bünyesindeki Eğitim Bir-Sen sendikasına üye oldu. Ve ardından Arkadaşların teşvikiyle Sendika yönetimine girip 2007 yılına kadar Şanlıurfa Eğitim Bir-Sen şubesinde değişik sekreterlik görevlerinde bulunup hizmet etti. Yazarlığa Eğitim Bir-Sen sendikasının aylık bülteni ile başladı. Temmuz 2007 yılında emekliye ayrıldı. Daha sonra kurulan Emekli Memur-Sen başkanlık görevi tevdi edildi. Halen bu sendikanın Şanlıurfa il başkanlığını, emlakçılık ve yazarlık işlerini beraber yürütmekte olup Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.